Boek nu

Brouwerij Shepherds Neame

Voor bezoekers die meer willen weten over "de nationale drank van Engeland".

Brouwerij Shepherds Neame Sights

Oudste Brewer van Groot-Brittannië

In Faversham wordt al meer dan 850 jaar bier gebrouwen. De Shepherd Neame Brewery, in het hart van het historische marktstadje, staat open voor bezoekers die meer willen weten over "de nationale drank van Engeland". In het trotse, onafhankelijke familiebedrijf komt u alles te weten over het ruime aanbod van bekroonde bieren.

In het bezoekerscentrum, een prachtig gerestaureerd middeleeuws gildenhuis, kunt u een prachtige rondleiding maken die een prestigieuze toeristische award won en een kijkje nemen achter de schermen van deze levendige en actieve brouwerij. Ontdek hoe geschiedenis en traditie worden gekoppeld aan moderne technologie om de Kentse ale en unieke lager te produceren.

Samen met uw gids vertrekt u voor een rondleiding van 80 minuten. U leert over de antieke kunst van het bierbrouwen, ziet traditionele maischvaten, proeft natuurlijk mineraalwater van de bron van de brouwerij, probeert gerstemout uit en ruikt plaatselijk geteelde Kentse hop. De rondleiding gaat ook langs "The Vaults" in het oude wijn- en sterkedrankenmagazijn. Daar ziet u indrukwekkende historische levervoertuigen, een nagebouwde kuiperwerkplaats, antieke caféborden en een verzameling memorabilia die te maken hebben met de hoppluk.

shepherd-neame-special-offer-bg

Natuurlijk vertrekt u niet zonder zelf eens te proberen. De rondleiding eindigt met een fascinerende begeleide proefsessie – participatie van het publiek warm aanbevolen!
Tot slot bezoeken we de Brewery Shop, waar u kunt kiezen uit een aanbod souvenirs, geschenken en bier! Het hele bezoek, inclusief de proefsessie, duurt twee tot tweeënhalf uur.

Er zijn dagrondleidingen van de meeste woensdagen tot zaterdag het hele jaar door en op de meeste dagen in de zomer.

Meer informatie over Shepherd Neame

The Faversham Brewery, 17 Court Street, Faversham, Kent, ME13 7AX, Engeland
Tel: +44 1795 542016

Ongeveer 40 minuten rijden van Eurotunnel Le Shuttle Terminal.


Bespaar tot 75% op uw hotelovernachting


Reserveer uw ticket!

Photo Credits:
Hide My Journey
A
B
Suggested routes
Boek nuuw oovertochtVanaf€83per auto, enkele reis*
* €83 Short Stay Saver tarief - Afhankelijk van beschikbaarheid. Alleen verkocht als retour, vanaf €166 per ticket.