Verschillende voertuigen

Reizen met een caravan, camper of aanhanger

Caravan, camper, aanhanger

Of u nu reist met een voertuig dat hoger is dan 1,85 meter, met bagage op het dak, met een heel lage auto, met een aanhanger of zelfs met een bus...

Onze pendeltreinen bestaan uit compartimenten met een dubbel dek en een enkel dek (twee keer zo hoog als een dubbel dek), waardoor u gemakkelijk kunt manoeuvreren en uiterst comfortabel kunt reizen.

Makkelijk!

Caravans, campers en aanhangers kunnen gemakkelijk aan boord van de enkeldekscompartimenten worden gereden doordat deze een bredere ingang hebben dan de dubbeldekscompartimenten, waardoor het gemakkelijk is om te manoeuvreren.

Wat u moet weten!

Wij aanvaarden het transport van gasflessen aan boord van caravans en campers als deze bestemd zijn voor huishoudelijke apparatuur (koken, koelen, verwarmen…). De flessen moeten voor het aan boord gaan afgesloten worden en dit gedurende de reis blijven. U mag een gasfles vervoeren van 47kg of meerdere flessen met een totaalgewicht van niet meer dan 50kg. Indien uw voertuig is uitgerust met een vaste gascontainer bestemd voor huishoudelijke apparatuur, dan mag de capaciteit daarvan niet groter zijn dan 47kg en mag hij tot maximaal 80% van zijn capaciteit gevuld zijn (dus ongeveer 73 liter gas). Voor uw veiligheid en die van de andere passagiers zal dit voor uw reis gecontroleerd worden.

Het Flexiplus-ticket is niet beschikbaar voor campers, aanhangers en caravans.

Tip! Hoe vroeger u reserveert voor een rustige periode, hoe goedkoper het wordt!

Belangrijk

Om veiligheidsredenen kunnen wij tot onze spijt geen voertuigen accepteren die rijden op LPG (of enig ander brandbaar gas), zelfs indien dit brandstofsysteem niet geselecteerd is Elk ander voertuig met een dubbel brandstofsysteem, bij voorbeeld benzine/elektrisch, wordt echter wel geaccepteerd.

Ga na of uw voertuig mee mag

Het transport van gascontainers bestemd voor huishoudelijk gebruik in caravans, campers en als camper ingerichte voertuigen is onder voorwaarden toegestaan.

Bekijk de voorwaarden voor gastransport

Fare Finder

Going out
Coming back
Vehicle
Roofbox/bikes
Trailer or caravan
Country of residence

Fare Finder

Andere voertuigenMotor Huisdieren Neem uw huidier mee Zakenreis Flexibel reizen Onze beste prijzen Kies de beste prijs Vakantietips Exclusieve aanbiedingen