Beveilig uw browser

Zorg ervoor dat u een beveiligde browser heeft

Wat is encryptie en waarom is dat noodzakelijk?

Encryptie is een techniek om boodschappen te versleutelen voordat ze over het internet worden verzonden, zodat derden deze niet kunnen inzien. Versleutelde berichten kunnen uitsluitend worden gelezen met behulp van een encryptiesleutel. Als u, bijvoorbeeld, uw credit card gebruikt voor het boeken en betalen van een ticket, dan worden deze gegevens versleuteld met behulp van de instellingen van uw browser. Eurotunnel zal deze dan kunnen ontcijferen met behulp van de 'sleutels'.

Hoe weet ik of mijn huidige browser encryptie ondersteund?

De gangbare versies van vrijwel alle browsers op een PC en/of MacIntosh ondersteunen (bij installatie), standaard encryptie met 256-bits, waarmee beveiliging op hoog niveau wordt geboden. Indien u gebruik maakt van:

  • Internet Explorer versie 7 of eerder: bezoek a.u.b. de "downloads" sectie op de www.microsoft.com website en download & installeer vervolgens de nieuwste versie van Microsoft Explorer
  • Mozilla FireFox versie 0.9.3 of eerder: volg a.u.b. de installatie instructies op www.mozilla.org

Deze stappen zijn nodig om zeker te weten dat uw browser in staat is om op een veilige wijze te communiceren en volledig toegang te verkrijgen tot de beveiligde secties van onze website.

Let op
Eurotunnel is niet verantwoordelijk voor de instellingen van browsers en eventuele problemen bij het downloaden en installeren van nieuwe versies van browsers. Meer informatie vindt u in de gebruikersvoorwaarden van de Eurotunnel website.