Port Lympne wild animal park

Port Lympne wild animal park Amusement Parks

Geen dag is hetzelfde

Geen dag is hetzelfde in Port Lympne Wild Animal Park. Elke dag is er weer iets nieuws te zien en te doen. In het park, dat 250 ha groot is, leven wilde dieren. Daarnaast vindt u er ook een schitterend landhuis en prachtige tuinen. Jong en oud beleven er een onvergetelijke dag in de wildernis en de natuur, in een volledig andere wereld!

Mansion

Port Lympne park is opgericht door John Aspinall. Hij wilde bedreigde diersoorten redden om ze later weer uit te kunnen zetten in hun natuurlijke leefomgeving. Een moeilijk en kostbaar initiatief, dat uitsluitend gefinancierd wordt met particuliere donaties. De John-Aspinall stichting, wereldwijd de grootste organisatie voor de bescherming van diersoorten, werkt samen met het park en heeft er al heel wat dieren naartoe gestuurd die met uitsterven bedreigd worden: neushoorns, pythons, gorilla’s…

U begrijpt dat Port Lympne park geen gewone dierentuin is. De dieren leven er zoveel mogelijk in een natuurlijke leefomgeving. Als de Siberische tijger een dagje geen zin heeft om u te zien en zich de hele dag verborgen houdt, dan komt dat doordat hij zich hier gewoon thuis voelt!

In Port Lympne Wild Animal Park woont de grootste kudde zwarte neushoorns buiten Afrika. U ontmoet er ook Siberische en Indische tijgers, olifanten, wilde katten, apen, berberleeuwen en talloze andere soorten die met uitsterven worden bedreigd.

En als u om 12.00 uur of om 15.00 uur naar The Palace of the Apes komt, het grootste gorillaverblijf ter wereld, kunt u meemaken hoe de gorilla’s gezellig samen eten. Een bijzonder en grappig moment dat niemand onverschillig laat!

Discovery Zone

Voor de echt dapperen onder u: Discovery zone, met vogelspinnen, slangen, kameleons en nog veel meer soorten, de een nog indrukwekkender dan de andere. Bent u niet zo heel erg op uw gemak tussen deze dieren? Geen nood, ze zitten veilig achter glas!

Om uw geweldige dag nog completer te maken, gaat u in een speciale auto op safari…in Kent! De safari’s in Port Lympne duren maar liefst 90 minuten. Ontdek giraffen, zebra’s, olifanten en bekijk ze van dichtbij! Alleen het weer is niet gegarandeerd…

Zo ziet u dat u met Eurotunnel in 35 minuten naar het andere eind van de wereld kunt reizen!

Port Lympne Wild Animal Park
Port Lympne, Hythe
CT21 4PD
Tel: +44 (0)844 8424647

http://www.aspinallfoundation.org/portlympne

Openingstijden:
Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur
(entree tot 16.30 uur)
(lokale tijd)

* De safari is niet inbegrepen in de entreeprijs van £5


Bespaar tot 75% op uw hotelovernachting


Reserveer uw ticket!

Photo Credits:
Hide My Journey
A
B
Suggested routes

Foto's

Gallery Image
Boek nu uw overtochtVanaf €77per auto, enkele reis*
* €77 Short Stay Saver tarief - Afhankelijk van beschikbaarheid. Alleen verkocht als retour, vanaf €154 per ticket.