Wilt u volledige flexibiliteit?

Kies dan voor een Short Stay Flexiplus ticket. U reist wanneer u het wilt!

U kiest wanneer u reist!

Flexibele tijden, voorrang bij het op- en afrijden van de trein en een exclusieve lounge!
arrow
€209per auto, enkele reis+
Open an account
Reis wanneer u het wilt
Open an account
Prioriteit bij het op- en afrijden van de trein
Open an account
Exclusieve lounge met gratis voorzieningen

Tickets en tarieven vergelijken

Short Stay FlexiplusAanbevolen
ticket
1 of 2 dagen wegMidweek of weekend weg?Midweek of weekend weg met flexibiliteitEnkele reis of blijft u langer?Complete flexibiliteit voor uw reisReist u meer dan 3x per jaar?Regelmatig met flexibiliteit reizen
Vanaf €32+per auto, enkele reis Vanaf €77+per auto, enkele reis €209+per auto, enkele reis Vanaf €98per auto, enkele reis €279per auto, enkele reis Vanaf €60*per auto, enkele reis €177*per auto, enkele reis
1 of 2 dagen tot 5 dagen tot 5 dagen enkele reis enkele reis enkele reis enkele reis
Retour ticket Retour ticket Retour ticket Retour ticket Retour ticket Retour ticket Retour ticket
- - Reis op welke trein u wilt - Reis op welke trein u wilt - Reis op welke trein u wilt
- - Aparte check-in - Aparte check-in - Aparte check-in
- - Voorrang bij het op- en af rijden van de trein - Voorrang bij het op- en af rijden van de trein - Voorrang bij het op- en af rijden van de trein
- - Exclusieve lounge faciliteiten - Exclusieve lounge faciliteiten - Exclusieve lounge faciliteiten
- - Gratis versnaperingen en kranten- Gratis versnaperingen en kranten- Gratis versnaperingen en kranten
Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie

Tips!

Reist u meer dan 3x per jaar en heeft u flexibiliteit nodig als u reist?
U kunt geld besparen met een Frequent Traveller Flexiplus account.

Flexiplus – Hoe werkt het?

Flexiplus in drie stappen.

Belangrijke informatie

  • De lounges zijn dagelijks geopend van 06.00 tot 22.00 uur (plaatselijke tijd)
  • Buiten de openingsuren bent u van harte welkom in het terminalgebouw voor passagiers voor de grenscontrole. Gratis versnaperingen, drankjes en kranten zijn dan echter niet beschikbaar.
  • Om veiligheidsredenen is de Flexiplus lounge in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk niet toegankelijk voor voertuigen van meer dan 1,85 meter hoog (inclusief dakkoffer).
  • Heeft u geboekt voor een hoog voertuig, maar besluit u om toch met een ander voertuig te reizen? Neem dan contact op met het Contact Centre op 070 22 32 10 (België) of 0900 504 0540 (Nederland) om uw ticket te veranderen.
  • In verband met de veiligheid en de regels voor op- en afrijden kunnen wij geen motorrijders toelaten tot de Flexiplus lounge. U kunt wel een Flexiplus ticket kopen en profiteren van de flexibele manier van reizen.
  • + €30,- aanbieding voor 1 of 2 dagen. Ticket wordt uitsluitend verkocht als retourticket. Maximaal 2 kalenderdagen geldig. De terugreis moet uiterlijk de tweede dag vóór 24.00 uur (plaatselijke tijd) plaatsvinden.
  • + €77,- Short Stay Saver – ticket wordt uitsluitend verkocht als retourticket. Maximaal 5 kalenderdagen geldig. De terugreis dient plaats te vinden voor middernacht (lokale tijd) op de vijfde dag.
  • + €209,- 5 dagen Flexiplus – ticket wordt uitsluitend verkocht als retourticket. Maximaal 5 kalenderdagen geldig. De terugreis moet uiterlijk de vijfde dag vóór 24.00 uur (plaatselijke tijd) plaatsvinden.
  • * Frequent traveller – U moet minimaal 10 enkele reis tickets kopen om een account te kunnen openen. U kunt niet reserveren bij de incheckbalie op de dag van vertrek. Het Frequent Traveller tarief geldt voor een enkele reis in rustige periodes ('off peak'). Als u in een drukke periode wilt reizen ('standard peak' of 'high peak'), wordt er een toeslag in rekening gebracht.
  • De verkrijgbaarheid van alle tickets is afhankelijk van de beschikbaarheid. Bovenstaande tarieven zijn van toepassing bij vooraf reserveren. De prijzen van tickets die op de dag van vertrek worden gekocht kunnen afwijken.

Voorwaarden

Vervoersvoorwaarden

Frequent Traveller Voorwaarden & condities

Fare Finder

Going out
Coming back
Vehicle
Roofbox/bikes
Trailer or caravan
Country of residence

Fare Finder

Andere voertuigenMotor Huisdieren Neem uw huidier mee Zakenreis Flexibel reizen Onze beste prijzen Kies de beste prijs Vakantietips Exclusieve aanbiedingen